Valitse sivu

Multavex Oy

 

MultaVEX Oy

Y-tunnus 2552698-1

Viitalantie 80

60640 Isokoski (Seinäjoki)

Eero Paski

Myynti, yrityksen johto 0400 265 419 eero.paski@multavex.fi

Kari Töyli

Myynti, jälleenmyyjät 050 413 0338 kari.toyli@multavex.fi

www.multavex.fi

 

Seulakauhat jokaiseen käyttötarkoitukseen MultaVEXiltä!

Seulakauhat jokaiseen käyttötarkoitukseen!

Seulakauha on käytännössä välttämätön varuste tämän päivän työmailla. Monikäyttöinen seulakauha nopeuttaa työskentelyä merkittävästi ja mahdollistaa tuntuvia säästöjä. Hitaat ja aikaa vievät työvaiheet hoituvat näillä kauhoilla käden käänteessä. Jokainen kaivinkoneen omistaja tarvitsee seulakauhan!

Monikäyttöiset seulakauhat MultaVEXiltä

MultaVEXin seulakauhat ovat vuosia jatkuneen huolellisen kehitystyön tulos. Yksinkertaiset ja toimintavarmat MultaVEX-kauhat takaavat jokaiseen käyttötarkoitukseen kustannustehokkaan ratkaisun.

Vibra-seulakauhamme seuloo maa-aineksen täristämällä eikä siinä ole pyöriviä, helposti jumittuvia osia. Vibra-kauha sopii erinomaisesti myös vuokraukseen vankan ja luotettavan rakenteensa ansiosta. Vibra-seulakauhalla seulakoon vaihtaminen onnistuu minuuteissa – seulakoon vaihto ei siis tarkoita pitkää katkosta työskentelyssä.

Mikä tärkeintä, Vibra-kauhalla voit saavuttaa esimerkiksi rakennustyömaan valmistelussa merkittäviä säästöjä.

Lue lisää MultaVEX Vibrasta!

Monikäyttöiset seulakauhat MultaVEXiltä

MultaVEXin seulakauhat ovat vuosia jatkuneen huolellisen kehitystyön tulos. Yksinkertaiset ja toimintavarmat MultaVEX-kauhat takaavat jokaiseen käyttötarkoitukseen kustannustehokkaan ratkaisun.

Vibra-seulakauhamme seuloo maa-aineksen täristämällä eikä siinä ole pyöriviä, helposti jumittuvia osia. Vibra-kauha sopii erinomaisesti myös vuokraukseen vankan ja luotettavan rakenteensa ansiosta. Vibra-seulakauhalla seulakoon vaihtaminen onnistuu minuuteissa – seulakoon vaihto ei siis tarkoita pitkää katkosta työskentelyssä. Mikä tärkeintä, Vibra-kauhalla voit saavuttaa esimerkiksi rakennustyömaan valmistelussa merkittäviä säästöjä. Lue lisää MultaVEX Vibrasta!

Kaikki kauhat valmistetaan 100% Suomessa laadukkaista materiaaleista.

Seulakauhan käyttökohteet

Seulakauha on kustannustehokas hankinta ennen kaikkea monikäyttöisyytensä vuoksi.
Se soveltuu muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Mullan seulonta
 • Hiekan seulonta
 • Metsäautoteiden teko
 • Putkilinjojen ja kaapelilinjojen täyttö
 • Kivien seulonta
 • Kantojen seulonta
 • Louheen seulonta

… ja monet muut käyttökohteet – lue lisää seulakauhan käyttömahdollisuuksista!

Käyttökohteet

ESIMERKKEJÄ KAUHOJEN KÄYTTÖKOHTEISTA

Metsäautotien teko

Metsäautotien teko sujuu helposti ja kätevästi MultaVEX Vibra-seulakauhalla. Voit kaivaa seulakauhalla aivan kuten normaalilla umpipohjaisella kauhalla, mutta erittelet samalla hienomman maa-aineksen karkeammasta aineksesta. Tuloksena on kestävä ja tasapintainen metsäautotie, jonka myötä puun metsäkuljetusmatka saattaa lyhentyä merkittävästi.

SEULAKAUHA SOPII METSÄAUTOTIEN TEON KAIKKIIN VAIHEISIIN

Voit käyttää seulakauhaa käytännössä kaikissa metsäautotien teon, kunnostuksen ja perusparannuksen vaiheissa. Se soveltuu hyvin tien runkotöihin:

 • Sivuojien kaivamiseen
 • Rumpuputkien asennukseen
 • Rungon muotoiluun
 • Rungon päällystykseen soralla tai murskeella

Metsäautotien huolellinen päällystäminen kannattaa, jotta routavaurioriskit pienenevät. MultaVEX Vibra -kauhan rakenteen ansiosta sitä voidaan käyttää myös tien pinnan tasoittamiseen ja viimeistelyyn. Tie voidaan siis rakentaa ja viimeistellä samalla kauhalla – et tarvitse metsäautotien tekoon muita kauhoja. Mikäli metsäautotien päällysrakennetöissä käytetään eristeenä hiekkaa, voidaan myös hiekka levittää Vibra-seulakauhalla.

 

KÄYTTÖVARMALLA SEULAKAUHALLA NOPEASTI VALMIS METSÄAUTOTIE

 

MultaVEX Vibra on rakenteensa ansiosta hyvin toimintavarma, eikä sen korjaamiseen tai huoltoon tuhraannu aikaa. Sillä on monia etuja muihin seulakauhoihin verrattuna:

 • Vibra seuloo maa-aineksen täristämällä. Siinä ei siis ole pyöriviä osia, jotka jumiutuisivat tai rikkoontuisivat helposti.
 • Muut seulakauhat on suunniteltu lähinnä ruokamullan tai kuohkean materiaalin seulontaan. Näin ollen metsäautotien teko ei välttämättä ole niille sopiva käyttötarkoitus.
 • Vibra sopii lähes jokaiseen hydraulilinjaan. Kauhassa on varo- ja annosteluventtiili, joka ei kurista virtausta, vaan jakaa oikean määrän öljyä moottorille. Lähes kaikissa muissa kauhoissa pyöritetään painavia teräakseleita tai rumpuja. Tästä syystä kaivinkoneissa on harvoin oikeanlaista hydrauliikkaa: käynnistäessä ja pysäytettäessä varoventtiili huutaa ja öljy lämpenee. Myös ketjut ja voimansiirto joutuvat äkkinäisissä pysäytyksissä lujille.
 • Vibra-kauhalla voidaan käsitellä myös isoja kiviä, mikä on tärkeää metsäautotien teossa. Muilla kauhoilla yli 200 mm:n kivet tyypillisesti rasittavat akseleita, ketjuja ja rumpuja.

Näistä syistä metsäautotien teko sujuu MultaVEX Vibralla nopeammin kuin muilla seulakauhoilla. Tietä päästään siis käyttämään lyhyemmällä aikataululla.

Lue lisää MultaVEX-vibrakauhasta!

Pyydä tarjous!

Hiekan seulonta

Hiekan seulonta käy helposti, kun valitset käyttöösi MultaVEX Vibra-seulakauhan. Seulakauhalla erottelet nopeasti ja vaivattomasti hiekan ja suurirakeisemman maa-aineksen toisistaan.

MultaVEX Vibra seuloo maa-ainekseen täristämällä, eikä se sisällä esimerkiksi pyöriviä akseleita tai muita helposti jumiutuvia osia. Siksi se on kestävä ja pitkäaikainen ratkaisu seulontaan. Tutustu tarkemmin MultaVEX Vibra -seulakauhaan!

Tarkkuutta hiekan seulontaan seulaverkoilla ja seulontaelementeillä

Seulakauhoihimme on mahdollista asentaa seulaverkot tai seulontaelementit, joiden ansiosta kauhalla voidaan tehdä erityisen tarkkaa hiekan seulontaa. Seulaverkkoja sekä seulontaelementtejä on saatavilla eri tiheyksillä. Lue lisää seulaverkoista ja seulontaelementeistä!

 

Hiekan seulonta

MultaVEX Vibra -seulakauhalla kantojen seulonta käy helposti ja tehokkaasti. Seulakauhalla erottelet nopeasti ja vaivattomasti esimerkiksi mullan ja hiekan kantojen joukosta. Kannot voi tämän jälkeen vaikkapa polttaa.

Tarkkuutta kantojen seulontaan seulaverkoilla ja seulontaelementeillä

Seulakauhoihimme on mahdollista asentaa seulaverkot tai seulontaelementit, joiden ansiosta kauhalla voidaan tehdä erityisen tarkkaa seulontaa. Seulaverkkoja sekä seulontaelementtejä on saatavilla eri tiheyksillä. Lue lisää seulaverkoista ja seulontaelementeistä!

 

Murskeen seulonta

MultaVEX Vibra -seulakauha on parhaimmillaan silloin kun seulotaan todella karkeaa materiaalia. Vaikka kyseessä olisi räjäytetty kallio ja tuloksena syntyneet terävät kivet, se ei ole ongelma.

Murskeen lajittelu onnistuu kätevästi siten, että aloitetaan seulonta harvemmalla seulakoolla ja lisätään tankoja aina tarpeen mukaan lajitellen samalla eri kokoiset kivet eri kasoihin.

 

Täytemaan seulonta

MultaVEX Vibra -seulakauhalla täytemaan seulonta käy helposti ja tehokkaasti. Seulakauhalla erottelet nopeasti ja vaivattomasti hiekan ja suurirakeisemman maa-aineksen toisistaan.

TARKKUUTTA TÄYTEMAAN SEULONTAAN SEULAVERKOILLA JA SEULONTAELEMENTEILLÄ

Seulakauhoihimme on mahdollista asentaa seulaverkot tai seulontaelementit, joiden ansiosta kauhalla voidaan tehdä erityisen tarkkaa seulontaa. Seulaverkkoja sekä seulontaelementtejä on saatavilla eri tiheyksillä. Lue lisää seulaverkoista ja seulontaelementeistä!

 

Purkujätteiden seulonta

MultaVEX Vibra -seulakauha on erinomainen ja äärimmäisen tehokas apuväline purkujätteen seulontaan. Se soveltuu jopa harjaterästä sisältävän betonijätteen seulontaan ilman vaaraa jumiutumisesta.

Lisätarkkuutta seulontaan saa asentamalla kauhaan seulaverkot. 60-100 tonnista raaka-ainetta saa keskimäärin 30-50 tonnia 0-90 mm seulottua tavaraa, kun käytössä on 90 mm seulaverkot.

 

Ruokamullan seulonta

Ruokamullan seulonta on tarkkaa työtä, että saadaan laadukas lopputulos. MultaVEX Vibra -seulakauhalla erottelet kätevästi esimerkiksi kannot ja kivet mullan joukosta. Koska kauhassa ei ole pyöriviä teriä, ei se aiheuta puutikkujen joutumista valmiin mullan joukkoon.

 

 

TARKKUUTTA RUOKAMULLAN SEULONTAAN SEULAVERKOILLA JA SEULONTAELEMENTEILLÄ

Seulakauhoihimme on mahdollista asentaa seulaverkot tai seulontaelementit, joiden ansiosta kauhalla voidaan tehdä erityisen tarkkaa seulontaa. Seulaverkkoja sekä seulontaelementtejä on saatavilla eri tiheyksillä. Lue lisää seulaverkoista ja seulontaelementeistä!

 

Kivien seulonta

Kivien seulonta helpottuu, nopeutuu ja tulee huomattavasti kustannustehokkaammaksi kun käytössä on seulakauha. MultaVEX Vibra seulakauha on käytännöllinen ja kustannustehokas väline kivien seulontaan.

MultaVEX Vibra seuloo myös isoja kiviä!

 

MultaVEX Vibra -seulakauhaa voidaan käyttää myös kaivamiseen, kuten ”tavallista” kauhaa. Se on erittäin kestävä ja siten soveltuu myös vuokrakäyttöön.

Tämä seulakauha erottelee kivet hienosta aineksesta täryttämällä. Se ei sisällä mitään pyöriviä osia, jotka voisivat jumiutua helposti. Tämä tekee seulakauhasta erittäin luotettavan käyttää. MultaVEX Vibra käsittelee myös todella isoja kiviä.

MultaVEX Vibra on ylivoimainen työkalu kaapelilinjojen täyttöön, metsäautoteiden tekoon ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen, jossa kivien seulonta on välttämätöntä. Voit saavuttaa huomattavia säästöjä valitsemalla seulakauhan näihin töihin.

 

Putkilinjan täyttö

Putkilinjan ja kaapelilinjan täyttö onnistuvat MultaVEX Vibra -seulakauhalla vähällä vaivalla ja nopeasti. Myös linjan tasainen ja huolellinen viimeistely käy seulakauhalla kätevästi. Koska MultaVEX Vibra soveltuu hyvin erityyppisten maa-ainesten seulontaan, on se erinomainen väline putkilinjan täyttöön ja viimeistelyyn riippumatta siitä, millaista maa-ainesta linjan täyttöön käytetään.

PUTKILINJAN TÄYTTÖ SUJUU ILMAN TURHIA VIIVÄSTYKSIÄ!

 

 

MultaVEX Vibra -seulakauhan suurimpia etuja putkilinjojen ja kaapelilinjojen täytössä ovat nopea käyttöönotto, helppo huollettavuus ja erinomainen kestävyys. MultaVEX Vibra seuloo maa-aineksen täristämällä, eikä siinä siis ole pyöriviä, helposti jumiutuvia osia. Tästä syystä putkilinjan täyttö käy siis ilman turhia viivästyksiä, mikä edesauttaa koko projektin sujuvaa toteuttamista. Kestävän seulakauhan ansiosta putkilinjan rakentamisesta ympäristön asukkaille ja tienkäyttäjille aiheutuva haitta voidaan minimoida.

 

Seula-aseman täyttö

Käyttämällä MultaVEX Vibra -seulakauhaa voidaan tehostaa ja nopeuttaa seula-asemien toimintaa.

Tällöin saadaan täytön yhteydessä isoimmat kokkareet jo valmiiksi sivuun eikä tarvitse pelätä niiden rikkovan kuljetinmattoja.

 

Louheen seulonta

MultaVEX Vibra -seulakauha on parhaimmillaan silloin kun seulotaan todella karkeaa materiaalia. Vaikka kyseessä olisi räjäytetty kallio ja tuloksena syntyneet terävät kivet, se ei ole ongelma.

Louheen lajittelu onnistuu kätevästi siten, että aloitetaan seulonta harvemmalla seulakoolla ja lisätään tankoja aina tarpeen mukaan lajitellen samalla eri kokoiset kivet eri kasoihin.

 

Viitalantie 80

60640 Isokoski (Seinäjoki)

Ota yhteyttä!

Valitse:

Jätevesihanketta tukemassa:

Pienpuhdistamo Avaimet käteen- pakettina Turun alueelle! 

Työkalut kotiin ja teollisuuteen

Räätälöidyt Wilma puutavara- ja kasettiperävaunut

Seulakauhat jokaiseen käyttötarkoitukseen

Digitaalinen kuormakirja, tunti- sekä työmaaseuranta maansiirto- ja maarakennusalan ammattilaisille.

on puolueeton ja riippumaton toimija. Yhdessä toimialan sisäisten ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa kehitämme jatkuvasti tuotteita ja palveluita vastaamaan paremmin yhteistyökumppaneidemme ja toimialan tarpeita nyt sekä tulevaisuudessa. Tuotekokonaisuutemme koostuvat sovelluksista jotka helpottavat ja tehostavat suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja sidosryhmien jokapäiväistä työskentelyä.

Tekninen toteutus ja ​lisätiedot:
asiakaspalvelu@jätevesihanke.fi

Puhelin 09-231 61739​

Tietosuojalauseke